Skapande Verkstad

Skapande-verkstad-Kemi.jpg

Barn i åldrarna 8- 12 år hälsas välkomna varannan tisdag kl. 18-19.30 på Skapande verkstad!
Aktuellt schema för grupperna hittas i församlingsbladet, som går att läsa digitalt eller laddas ned. I församlingsbladet finns en special sida för ungdomsaktiviteterna.

Vi vill befrämja lust och kreativitet och också få möjlighet till att prova olika sätt att skapa. Det är den skapande processen som är det viktiga och inte det färdiga resultatet. Inga förkunskaper krävs! Vi tänker att man kan vara kreativ på olika sätt, genom exempelvis drama, dans, foto, musik, teknik bild och lek. Vi har till och med gjort kemiexperiment, vi provar på olika tekniker och aktiviteter!

Du är varmt välkommen att kika in på någon av våra samlingar om du eller ditt barn är intresserad av att haka på. Vi är ett litet glatt gäng som gärna välkomnar fler att haka på.

Meddela någon av oss ledare i förväg om du kommer eller om du har frågor.
Ledare är Marie Jansson och Johanna Ågestad.
För mer info mejla Johanna eller Marie
Telefon till Åbybergskyrkan: 08- 511 779 77