Söndagstimme

Barnblomma.jpg Aktuellt schema för grupperna hittas i församlingsbladet, som går att läsa digitalt eller laddas ned. I församlingsbladet finns en special sida för ungdomsaktiviteterna.

Söndagstimmen startar i kyrksalen i gemensam gudstjänst med alla vuxna kl 11.00 Där introduceras dagens tema med en skattkista. I Skattkistan finns det ledtrådar till dagens samling. Efter detta går alla barn och ledare till sin fortsatta Gudstjänst och "Söndagstimme". Under Söndagstimmen får barnen lära sig om Jesus, Bibeln, kyrkan och om vänskap. Vi samlas kring bibelberättelser och sång i en gemensam samling.
I samlingen får de som vill också ge pengar för att bidra till romska barn i utsatthet runt om i Europa.

Du och ditt barn är varmt välkommen till vår söndagstimme!