Gudstjänst för små och stora

Gudstjanstforstoraochsma.jpg Söndag den 7 juni kommer Ragnhild Eliasson och Alice Torkelsson tillsammans med Johanna Ågestad ha en gudstjänst för alla åldrar om frälsarkransen. Musik Dag Fagerhem och Per- Arne Jöngren. Gudstjänsten är sammanlyst med Säbykyrkans församling. Om det är fint väder är vi utomhus.

Boule och Bulle

Boule.jpg Varmt välkommen att spela boule med våra pastorer Pär och Johanna! Efter detta sätter vi oss på vår uteplats för att fika och samtala! Vid regn ställs detta in.
3 juni 13:30
10 juni 13:30
17 juni 13:30
24 juni 13:30
1 juli 13:30

Öppen kyrka

oppethus.jpg Varmt välkomna till kyrksalen, där du kan tända ett ljus, skriva en bön som du lägger i vår böne- urna eller slå dig ner i kyrkbänken för stillhet och bön.
På uteplatsen finns någon av våra pastorer Pär Lewin Ronnås och Johanna Ågestad som du kan samtala med. Om du vill kan du också ta en fika eller en promenad med dem.

Facebookhälsningar och Gudstjänster

Du kan nu se små videoklipp på Facebook med Pär och Johanna. Även du som inte har Facebook kan se dessa, genom att du klickar på "Inte logga in nu"

Det finns också ljudfiler med våra gudstjänster.

Detta under fliken ljudupptagningar här ovan.

Information med anledning av Coronaviruset

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset är många samlingar utom söndagsgudstjänsterna inställda tills vidare. Uppdaterad information finns på vår hemsida. I dessa märkliga och oroliga tider vill vi ändå fortsätta att vara kyrka. Även detta upplägg kan komma att förändras.
Nu när vi möts mer sällan så uppmanar vi varandra att ta hand och måna om varandra.

Frågor och funderingar kan ställas till Pär Lewin Ronnås, 070 88 19 764

Covid-19.jpg

På gång

on 3/6 13:30 Boule och Bulle.
Spara i din kalender
7/6 11:00 Gudstjänst för små och stora.
Johanna Ågestad och Alice Torkelsson. Musik Dag Fagerhem och Per-Arne Jöngren. Sammanlyst med S...
Spara i din kalender
on 10/6 13:30 Boule och Bulle.
Mer

Tänk på taket

Gåvokort

Kyrkan är i behov av att få taket upprustat. Ett tips kan vara att använda gåvokorten nedan när ni skall uppvakta någon som redan "har allt"
Sätt in er gåva till församlingen och märk det med "taket"
Skriv sedan ut ett av gåvokorten och överlämna till jubilaren.
(Gåvokorten blir snyggast om ni skriver ut det i A5-format)
Saknar ni skrivare kan alltid be någon i kyrkan om hjälp)

Klicka på bilden

Swish.jpg