UA-163487983-2 UA-171096826-1

vinter_3.jpg

Digitala gudstjänster och möten

Vi följer de restriktioner som finns med skärpta uppmaningar att undvika sociala kontakter vid tex. möten och samlingar. Vi har också mottagit en skrivelse från Equmeniakyrkan där de uppmanar alla församlingar i berörda regioner att ställa in all verksamhet.
Med detta som grund har vi beslutat att istället mötas digitalt.
Du kan hitta våra gudstjänster under fliken ljudfiler.
Om du vill vara med på bibelsamtal via Zoom kontaktar du Pär Lewin Ronnås.
För att vara med på Åby ungas digitala samlingar så kontaktar du Johanna Ågestad johanna.agestad@gmail.com
Frågor kan ställas till Pastor Pär Lewin Ronnås 0708 819 764 eller ordförande Hans Wallöf 0739 545 135

facebook1.jpg På Facebook kan du se videoklipp med Pär och Johanna. Vi lägger upp musik och sångklipp och länkar till våra förinspelade gudstjänster som du kan lyssna till! Gudstjänsterna hittar du också här på hemsidan under fliken ljudinspelningar. Nu när inte vi kan komma till kyrkan så får kyrkan komma hem till oss digitalt!
Varmt välkomna att gå in och gilla vår sida:

På gång

24/1 11:00 Ekumenisk gudstjänst Bibelns dag.
Pär Lewin Ronnås och representanter från övriga församlingar i Vallentuna. Gudstjänsten lägg...
ti 26/1 10:00 Bibelsamtal
under pandemin sker bibelsamtalet via internet, kontakta Pär Lewin Ronnås för information.
14:00 Öppen kyrka
Kyrkan öppen för stillhet och ljuständning. Möjlighet finns för fika och samtal
Mer

Årsmötet