Barn och ungdom

Varmt välkommen till Åbybergskyrkans Unga - Equmenia

Konfagrupp.jpg Du är varmt välkommen att komma med på våra träffar och aktiviteter! Du som förälder är också välkommen att följa med ditt barn/ungdom de första gångerna. För att komma på träffarna behöver du eller ditt barn inte vara medlem eller aktiv utan kan komma en eller flera gånger, så som man själv önskar. De som går i våra grupper regelbundet uppmuntras att bli medlemmar i Åby unga, som är Åbybergskyrkans barn och ungdomsorganisation. Som medlemmar i Åby unga är alla barn välkomna och det finns inga krav på vad du ska tycka eller tro.

Läs mer om våra grupper i sidorubrikerna.... Aktuellt schema för grupperna hittas i församlingsbladet under en special sida för ungdomsaktiviteterna. Församlingsbladet går att läsa digitalt eller laddas ned via den här hemsidan.

Frågor eller funderingar?
Kontakta vår pastor Johanna Ågestad: johanna.agestad@gmail.com