UA-163487983-2 UA-171096826-1

Brädspelskvällar

Brädspelsträffar i Vallentuna

abyCon-Svardets-sang.jpg Sugen på att testa på olika brädspel? Välkommen en lördagskväll 17-22 till Bergvägen 2 Vallentuna. Åbybergskyrkan håller förutom det årliga koncentet ÅbyCon brädspelskväll en gång i månaden.
Träffarna är informella och vi bestämmer oftast inte brödspelen innan. Vi samlas, delar upp oss i grupper utifrån de brädspel folk vill köra och så kör vi. Ibland kör vi kyrkans brädspel och ibland tar folk med sig egna de vill testa att köra. Mat finns på plats, gratis men går att ge ett valfritt bidrag, och vi äter ihop när det passar. Därefter fortsätter vi spela brädspel.

Just nu under pandemin är träffarna vilande. Men vi hoppas komma igång så snart som möjligt. Är du intresserad av att vara med kontakta johanna.agestad@gmail.com för uppdaterad information.