KONFA 2020

Konfa-2017.jpg

Vem får vara med?
Vi välkomnar dig som går i årskurs 7, 8 eller 9. Konfirmationen är öppen för alla, oavsett om du tillhör någon kyrka eller inte.

Just nu finns planer på att starta en konfirmationsläsning januari 2020 och då läsningen avslutas september 2020. Vi startar upp med en hajk under jullovet 2019 och har ett sommarläger under sommarlovet 2020. Däremellan har vi undervisning i någon av kyrkorna var tredje vecka under vårterminen 2020. Konfirmationsgudstjänsten (för dig som bor i Vallentuna) sker i Åbybergskyrkan någon gång i augusti- september 2020.

Är du intresserad av mer information så kontakta vår pastor Johanna Ågestad: johanna.agestad@gmail.com eller ring vår expedition på tfn 08 511 77977 där du når våra pastorer Pär Lewin Ronnås och Johanna Ågestad.

Konfirmationsläsningen sker i ett samarbete med Centrumkyrkan Vallentuna med pastor Annika Bertilsson; b.annika.bertilsson@tele2.se, Enebykyrkan Danderyd med ungdomsdiakon Marie Johnson; mari@enebykyrkan.se och Grindtorpskyrkan Täby med pastor Sven – Gunnar Hultman;
sven-gunnar@grindtorpskyrkan.se.