Sjung med glädje

Sjunger gör vi ofta och gärna, både tillsammans och för oss själva. I våra gudstjänster är sången en viktig del som bl.a. bön, tack och delaktighet.

Det finns också sånger som vi vill sjunga, men som inte alltid får plats i våra gudstjänster eller i andra sammanhang. Nu får vi möjlighet att sjunga sådana sånger den 18 november klockan 18.

Det finns också plats för önskesånger. Förslag på sånger kan skickas till dag@fagerhem.se

Sjung med glädje. Välkommen"

Julspel?

02E79911-0EA1-4257-94A6-202181F17C00.jpeg

Diakoni i vår tid - en kväll om existentiell och andlig hälsa

Torsdag den 29 november 19:00. Middagsseminarium för församlingsaktiva
och diakoniintresserade
Hur kan vi som församling utveckla vårt sociala och diakonala arbete? Anna Ardin, diakon och utredare, inleder med ett kort föredrag om Diakoniframtidsutredningen och en aktuell samhällsutmaning.
Därefter utbyter vi erfarenheter, samtalar om hur människor drabbas och om hur kyrka och församling kan stå på de förtrycktas sida.
Det bjuds på lättare middag. Vill du äta, så anmäl dig till anna.ardin@socialforum.se eller prata med Pär Lewin Ronnås. Annars går också bra att bara komma.
Kvällen är ett samarbete med Sociala Missionen.

På gång

18/11 11:00 Gudstjänst. J
Johanna Ågestad och Helena S H. Sång Vallentuna Gospel. Söndagstimme
18:00 Sjung med glädje
ti 20/11 10:00 Bibelsamtal
Mer

Tänk på köket

Gåvokort

Kyrkan är i behov av att få köket upprustat. Ett tips kan vara att använda gåvokorten nedan när ni skall uppvakta någon som redan "har allt"
Sätt in er gåva till församlingen och märk det med "köket"
Skriv sedan ut ett av gåvokorten och överlämna till jubilaren.
(Gåvokorten blir snyggast om ni skriver ut det i A5-format)
Saknar ni skrivare kan alltid be någon i kyrkan om hjälp)

Klicka på bilden

Swish.jpg